صفحه نخست » عمومی
کد خبر: ۵۵۱۴۱۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۷
فرمانده سپاه: مرزبانان میرجاوه بیهوش و ربوده شدند| پاسخ دندانشکن میدهیم
سردار جعفری گفت: آنها که مطمئن بودند که تا زمانی که رزمنده و مدافع هوشیار و زنده باشند نخواهند توانست به هدف خود برسند.
دشمنان با بیهوش کردن موفق شدند تعدادی از بسیجیان بومی و نیروهای هنگ مرزی پایگاه مراقبتی در نقطه صفر مرزی (میرجاوه) را بربایند.
آفتابنیوز :
فرمانده کل سپاه پاسداران در سفر به سمنان درباره ربوده شدن تعدادی از بسیجیان بومی و مرزبانان در نقطه صفر مرزی در جنوب شرق کشور گفت: دشمنان هربار تلاش می کردند با درگیری این برجک و پاسگاه را اشغال کنند ولی با توجه به ناکامی در این زمینه ، این بار با وارد کردن یک نیروی نفوذی توانستند عمل خود را انجام هند.
به گزارش آفتابنیوز؛ سرلشکر محمدعلی جعفری افزود: آنها که مطمئن بودند که تا زمانی که رزمنده و مدافع هوشیار و زنده باشند نخواهند توانست به هدف خود برسند، با بیهوش کردن این افراد توانستند آنها را بربایند.
وی گفت : این عمل، هنری نیست و ان شاءالله با پاسخ سخت و دندان شکن ما روبرو خواهند شد.
فرمانده کل سپاه همچنین ایجاد ناامنی در ایران را هدف مهم دشمنان کشور و در راس آنها آمریکا ، اسرائیل و آل سعود توصیف کرد و گفت : ما از این برنامه ریزی ها و سرمایه گذاری آنها اطلاع داریم ولی با آمادگی ها و تسلطی که وجود دارد ، اکثر این برنامه ریزی ها خنثی می شود.
شامگاه دوشنبه 23 مهرماه تعدادی از بسیجیان بومی و نیروهای هنگ مرزی که در پایگاه مراقبتی در نقطه صفر مرزی ( میرجاوه) استقرار داشتند، با خیانت وتبانی عامل یا عوامل نفوذی گروهک های ضد انقلاب ربوده شدند.
منبع: صدا و سیما
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۱
پاسخ فایده ندارد باید جلوگیری می کردید
